Nyt Biokube Renseanlæg til KAIPTC, Ghana

IMG_0737to

Biokube og deres ghanesiske partner afleverede forleden deres nyeste rensanlæg til kunden, Kofi Annan Peace Keeping Training Centre i Ghana. Anlægget er det første Biokube anlæg i Afrika.
Under overværelse af Danmarks vice-ambassadør i Ghana, den britiske høj-kommissær, Ghanas forsvarschef samt chefen for Kofi Annan Peace Keeping Training Centre, blev Biokubes renseanlæg afleveret og officielt indviet.

Anlægget består af en Biokube Bioreactor med UV-anlæg. Centret er således istand til at rense deres spildevand til danske udlederkrav og samtidig anvende det rensede spildevand til vanding, bilvask m.m. Udover miljø-gevinsten, er der således tale om at centret kan spare betydelige mængder drikkevand som tidligere blev benyttet til vanding.

Projektet er kommet i stand gennem et samarbejde mellem Biokube A/S og deres ghanesiske partner Bioland Co. Ltd. og har modtaget støtte under Danidas B2B program.

WTC har assisteret partnerne gennem forløbet.

(28/02/2009)

IMG_0671 IMG_0748 IMG_0751to IMG_0768

Comments are closed.